Közlemény

K Ö Z L E M É N Y 

Segítség bajba jutott hiteleseknek és

 eladósodott családoknak  

Ha belekerült az adósságcsapdába,  ha nem tudja fizetni hiteleit,  ha közüzemi tartozásai miatt már végrehajtási eljárás indult Ön ellen, ha otthonának elvesztése reális veszélyt jelent, ha vitás ügyei vannak bankkal, végrehajtóval, ha jogi képviseletre van szüksége:  

Vegye igénybe ingyenes tanácsadásunkat

 

az új kormányzati intézkedésekről, az Eszközkezelőről és az

 adósság mérséklési lehetőségekről.  

Banki elszámolások szakirányú ellenőrzése 

  Banki és Végrehajtási Károsultak Fogyasztóvédelmi Egyesület  

Információk +36 70 253 2910      

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.                      

www.bankikarosultak.hu

/Bővebben a "hírmondó/hírek/közlemény2" menüpontban/

 

Tizedik Citerás Találkozó

Tíz év telt el azóta, amióta a citerások találkozóját Pocsajban először megszervezték - szinte hagyomány minden évben: ha április, akkor citerás találkozó.

Az április 14-i rendezvényre most is több helyről érkeztek citerazenekarok, népdalkörök, hogy produkciójukkal, előadásukkal színesítsék és gazdagítsák a pocsajiak életét.

 

Bővebben...

 

Motorosok, figyelem!

Kedves motorosok! 

Végre itt a jó idő, már biztos mindenki alig várta, hogy felpattanjon a motorjára. Ám ne felejtse el, a motor úgy működik, ahogyan kezelik. Amilyen a motor vezetője, olyan a motor működése, a motoros közlekedése. Soha ne hagyja figyelmen kívül azt, hogy haza várják! Ne a sebesség legyen a tanácsadó! Az ész nélküli száguldozás sosem vezet jóra. Van, aki azért motorozik, mert egyszerűen, olcsón akar közlekedni, de van, aki csak szeretné legalább az utazási idejét egyedül tölteni. Van olyan, aki csak szeret vagánykodni, vagy csak erős férfinak, nőnek látszani. Nincs is azzal semmi baj, ha a közlekedési szabályokat betartja! 

Bővebben...

 

Vőfélytalálkozó ötödször

  A hagyományokat megőrizve ötödik alkalommal rendezte meg a Pocsaj nagyközségi és a Román Kisebbségi Önkormányzat a Román-Magyar Lakodalmas és Vőfélytalálkozót március első hétvégéjén.

Bővebben...

 
További cikkeink...

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 17 / 34

Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 1 vendég böngészi