Motorosok, figyelem!

Kedves motorosok! 

Végre itt a jó idő, már biztos mindenki alig várta, hogy felpattanjon a motorjára. Ám ne felejtse el, a motor úgy működik, ahogyan kezelik. Amilyen a motor vezetője, olyan a motor működése, a motoros közlekedése. Soha ne hagyja figyelmen kívül azt, hogy haza várják! Ne a sebesség legyen a tanácsadó! Az ész nélküli száguldozás sosem vezet jóra. Van, aki azért motorozik, mert egyszerűen, olcsón akar közlekedni, de van, aki csak szeretné legalább az utazási idejét egyedül tölteni. Van olyan, aki csak szeret vagánykodni, vagy csak erős férfinak, nőnek látszani. Nincs is azzal semmi baj, ha a közlekedési szabályokat betartja! 

Bővebben...

 

Vőfélytalálkozó ötödször

  A hagyományokat megőrizve ötödik alkalommal rendezte meg a Pocsaj nagyközségi és a Román Kisebbségi Önkormányzat a Román-Magyar Lakodalmas és Vőfélytalálkozót március első hétvégéjén.

Bővebben...

 

Farsang

 Farsangoltak a pocsaji iskolások február 25-én: jelmezbe öltözve temették a telet a felvonulók, szereplők.

A 3/a és a3/b osztályosok színes, vidám műsorral szórakoztatták a közönséget, melyre Bácsó Melinda és Nagy Georgina tanító nénik készítették fel őket. A vicces előadás után következett a jelmezesek felvonulása, ahol most is, mint minden évben a zsűri igen nehéz feladat elé volt állítva. Nagyon sok ötletes, felismerhetetlen és szép jelmez volt, melyet az alsó tagozatos gyerekek büszkén mutattak a zsűri felé: az iskola rabjától az akváriumon át a fagylaltig mindenféle maskarát megismerhettek a nézők.

A felvonulók után a szünetben Mezei Imre és zenekara húzta a talpalávalót, majd a nyertesek díjazását követően a tombolasorsoláson értékes nyeremények találtak gazdára.

 

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

 

 

Hutai István falugazdász ügyfélfogadási rendje:

 

Minden kedden 8.00-16.00 óráig

 

Helye: Pocsaj, IKSZT épülete (Ifjúsági Ház)

 

Ügyintézés Pocsaj, Esztár, Kismarja lakosai részére.

Ugyanitt kéthetente szerdai napon a mozgáskorlátozottak ügyintézője is ügyfélfogadást tart: 8.00-9.30 óráig.

 

 

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 17 / 33

Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi