Gyermeknap

  Gyermeknapi programokkal, játékokkal várták a gyerekeket május 26-án egész nap a sportpályán Pocsajban.

  A reggeli órákban kezdődött a „nap”, és sötétedésig tartott, ahol minden korosztály megtalálta a maga szórakozását a hűvös idő ellenére is.

Volt aszfalt rajzverseny, akadályverseny a kisebbeknek, kézilabda, foci, tánc-, szépség-, görkorcsolyaverseny, pónilovaglás, ki-ki kedve szerint válogathatott, hova nevez be. Kerékpártúrát is szerveztek „Ismerd meg Pocsajt kerékpárral” címmel. A nap folyamán vidámpark, arcfestés várta a gyerekeket, ha megéheztek, palacsinta, lángos, vattacukor, édesség csillapította éhüket.

 A számos fellépő között mazsorettesek, hastáncosok is voltak, akik már nem először járnak a községben. A veszélyesebb sport kedvelőinek autós bemutató volt a pálya melletti úton, ahol sok kíváncsi tekintet szegeződött a kocsikra.

A M.A.S.C. Színpadi társulat Disney dalokat, Halász Judit slágereket, gyermek musicalt adott elő a nap végén a közönség szórakoztatására. A fergeteges nap közös szalonnasütéssel zárult az esti órákban.

 

Fellépő csoportok:

Huncutka mazsorett csoport – Esztár

Mazsorett csoport – Pocsaj

Hosszúpályi Csillag mazsorett csoport

Ozirisz hastánc csoport – Debrecen

M.A.S.C. Társulat – Debrecen

 

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

 
 

Tájékoztató

                                     TÁJÉKOZTATÓ

a családtámogatási ellátások folyósításáról szóló hatósági bizonyítvány iránti kérelem telefonon történő előterjesztéséről  

 Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a

 Magyar Államkincstár Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága családtámogatási ellátásokra vonatkozó igazolás (hatósági bizonyítvány) iránti kérelmek telefonon történő előterjesztésének lehetőségét kínálja ügyfelei számára

ezzel a szolgáltatással is hozzájárulva a Magyar Állam ügyfélbarát közigazgatási rendszerének kiépítéséhez. 

A telefonon előterjesztett kérelem fogadásával kapcsolatos információk: 

)      Telefonálás előtt kérjük, szíveskedjen előkészíteni a társadalombiztosítási azonosító jelét tartalmazó hatósági igazolványát, vagy valamely TAJ-számát tartalmazó iratát!

)      Ezt követően szíveskedjen az (52) 516-328-as telefonszámot hívni (a telefonszám tartós foglaltsága esetén javasoljuk, hogy a késő délutáni órákban ismételje meg hívását)!

)      Munkatársunk bejelentkezése után röviden közölje, milyen ellátásról kíván igazolást (hatósági bizonyítványt) kérni (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás, fogyatékossági támogatás)!

)      Munkatársunk kérésére szíveskedjen bemondani a hatósági igazolványán szereplő TAJ-számát!

)      Következő lépésként személyes adatainak (név, születési idő, anyja neve) és lakcímének egyeztetése történik, mely adatokat munkatársunk kérdésére közölni szükséges.

  A személyes adatok nyilvántartásunkkal történő egyezősége eseténa telefonon előterjesztett kérelem rögzítése megtörténik, mely alapján ügyintézőnk elkészíti és 5 napon belül sima küldeményként postázza a hatósági bizonyítványt. (Lakcímeltérés esetén a közölt lakcímre postázzuk az igazolást, melynek alkalmával az ügyintéző lakcímének aktualizálását is kérni fogja.) Amennyiben a személyes adatok egyeztetése során a kért személyes adatok közül kettő eltér a nyilvántartásunkban szereplő adatoktól, úgy kérelmét telefonon nem tudjuk fogadni.

 Ebben az esetben postai vagy elektronikus úton, illetve az ügyfélszolgálaton szükséges a névvel, lakcímmel és személyes adatokkal ellátott kérelmet benyújtania következő címen:

Magyar Államkincstár Hajdú-Bihar Megyei IgazgatóságCsaládtámogatási és Szociális Ellátási Iroda4026 Debrecen, Hatvan u. 15.e-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

  Felhívjuk Ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy telefonon kizárólag a családtámogatási ellátásokra vonatkozó igazolás (hatósági bizonyítvány) iránti kérelmek fogadására van lehetőség, így kérjük, hogy más ügyben ezen a telefonszámon ne érdeklődjenek, ugyanis a telefonközpont-kezelő szakmai segítséget nem tud nyújtani. Minden egyéb családtámogatási üggyel kapcsolatos kérdésre telefonos ügyfélszolgálatunk (call center) áll rendelkezésre.

Telefonszámaik a következők:52/500-270

                                                               20/881-9535

                                                              30/344-0045

                                                              70/460-9005

 

Debrecen, 2012. május 10.

Magyar Államkincstár

Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság[1] A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (Ket.) 28/A. § (1) bekezdés bb) pontja szerint a hatóság az ügyféllel kapcsolatot tarthat a hangkapcsolatot biztosító elektronikus úton is, ideértve a telefont.

 

Közlemény

K Ö Z L E M É N Y 

Segítség bajba jutott hiteleseknek és

 eladósodott családoknak  

Ha belekerült az adósságcsapdába,  ha nem tudja fizetni hiteleit,  ha közüzemi tartozásai miatt már végrehajtási eljárás indult Ön ellen, ha otthonának elvesztése reális veszélyt jelent, ha vitás ügyei vannak bankkal, végrehajtóval, ha jogi képviseletre van szüksége:  

Vegye igénybe ingyenes tanácsadásunkat

 

az új kormányzati intézkedésekről, az Eszközkezelőről és az

 adósság mérséklési lehetőségekről.  

Banki elszámolások szakirányú ellenőrzése 

  Banki és Végrehajtási Károsultak Fogyasztóvédelmi Egyesület  

Információk +36 70 253 2910      

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.                      

www.bankikarosultak.hu

/Bővebben a "hírmondó/hírek/közlemény2" menüpontban/

 

Tizedik Citerás Találkozó

Tíz év telt el azóta, amióta a citerások találkozóját Pocsajban először megszervezték - szinte hagyomány minden évben: ha április, akkor citerás találkozó.

Az április 14-i rendezvényre most is több helyről érkeztek citerazenekarok, népdalkörök, hogy produkciójukkal, előadásukkal színesítsék és gazdagítsák a pocsajiak életét.

 

Bővebben...

 
További cikkeink...

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 17 / 34

Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 1 vendég böngészi