Tanévzáró

A tanév utolsó ünnepségét, a tanévzárót tartották a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában június 21-én.

Az ünnepségen verssel, dallal köszöntek el a diákok, valamint a pocsaji Szivárvány Mazsorett csoport lépett fel, vezetőjük, Jónásné Bacsó Mónika felkészítésével.

Kiosztották a díjakat

  A pocsaji önkormányzat néhány éve – minden tanév végén – díjat adományoz egy pedagógusnak, „Az év pedagógusa” címmel. Idén Kecskés Gyula polgármester Fantoly Anna tanárnőnek adta át az elismeréssel járó díjat.

Molcsán Piroska igazgatónő beszédében beszámolt a 2013/14-es tanévről, tanulmányi eredményekről, Györgyné Ócs Angéla igazgatóhelyettes pedig ismertette a versenyek eredményeit. Kiosztották a jutalomkönyveket, okleveleket, melyeket a gyerekek büszkén fogadtak.

 Ajándékcsomagot kapott néhány tanuló a román nyelvű versenyeken való részvételért is, melyet Mazsu Jenőné, a Román Nemzetiségi Önkormányzat elnöke adott át. 

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

 

Gyermeknap

  Volt arcfestés, akadály- és szépségverseny is a június 8-i gyermeknapon Pocsajban: a forróságban a füvespályán rendezett programok között válogathattak a gyerekek.

Vasárnap a fiatalabbik korosztályé volt a főszerep, a gyermeknapot Pünkösd első napján rendezték meg a faluban. A délelőtti órákban kezdtek gyülekezni, megkezdődtek a versenyek is, melyre izgatottan készült mindenki.
Volt arcfestés, csillámtetoválás, foci és kézilabda a sportosoknak, akadályverseny, aszfalt rajzverseny, szépségverseny, tátika a merészebbeknek. A nap során édességet, lángost, főtt kukoricát is árultak, valamint tombolát, melynek fődíja egy kerékpár volt.

Sztárvendég is érkezett

Délután a pocsaji Szivárvány mazsorett csoport lépett fel, ezután a nap versenyeredményeit hirdették ki, osztották ki a díjakat, az értékes tombola-főnyeremény is gazdára talált.
Este 5 órakor Dred és Doris együttese volt a sztárvendég, ők szórakoztatták zenéjükkel a közönséget.

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

 

Pünkösdölő

Pünkösd köszöntőt tartottak a helyi tájháznál, ahol minden korosztály rövid műsorral szórakoztatta a közönséget.

A június 7-én, délután 5 órakor kezdődő pünkösdölőt a Mesevár óvoda nagycsoportosai kezdték, táncos előadásukkal. Őket követte a „Nemcsak a húszéveseké a világ” nyugdíjas klub énekes és verses előadása. Kiss Melinda és Dorina évek óta a pocsaji rendezvények állandó fellépői: a testvérpár népdalokat adott elő, ahol most is, mint minden alkalommal, siker koronázta fellépésüket.

Nagyné Kelemen Mónika - tudósító

 

<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 17 / 48

Széchenyi terv
Ki olvas minket
Oldalainkat 1 vendég böngészi
Hirdetés
Hirdetés
http://www.szennyviz-pocsaj-esztar.hu